Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Cream Cleanser 100 ml

Cream Cleanser 100 ml

Kora Organics

En eksklusiv kremrens som renser og tilfører fuktighet til huden på en mild måte.
299 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Cream Cleanser
p90105367
v90105368
Kora Organics
NOK
299

Omtaler

Hanne | 27-02-2019
Ny rensefavoritt! Denn var skikkelig god, kremete konsistens som ikke tørker ut huden. Fjerner smuss og sminkerester på et blunk. Ikke noe problem å fjerne mascara med den heller, den svir ikke i øynene i hele tatt. Mild og behagelig lukt.

Mer Informasjon

En eksklusiv kremrens som renser og tilfører fuktighet til huden på en mild måte.
Denne rensen har en formel som inneholder fuktighetsgivende og økologisk sertifiserte ingredienser som aloe vera, avokado, makadamianøtt- og nypeolje, som pleier huden og gjør den myk, frisk og ren. Den eksklusive formelen fjerner effektivt sminke og bidrar til å holde huden frisk.
Instruksjoner:
Påfør ved forsiktig å massere inn en liten mengde av produktet med sirkulære bevegelser i ansiktet, halsen og utringningen. Skyll deretter med vann og tørk huden ved å klappe lett med et håndkle. Påfør deretter valgfri mist og ansiktskrem fra Kora Organics. Brukes morgen og kveld.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331