Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Show More of You! Kjøp 2 få 20%, kjøp 3 få 30%. Gjelder Lancome, Urban Decay, YSL, Kiehl's & Biotherm.

Blowout False Lashes W03 Pixie
Blowout False Lashes W03 Pixie
Blowout False Lashes W03 Pixie

Blowout False Lashes W03 Pixie

Kiss and Broadway

Kiss Blowout-løsvipper er laget av naturlig hår av beste kvalitet. Vippene former seg lett og har et ytterst tynt feste, noe som gjør at de føles veldig naturlige.
89 kr
W03 Pixie
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Blowout False Lashes
p90259887
v90259892
Kiss and Broadway
NOK
89

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Kiss Blowout-løsvipper er laget av naturlig hår av beste kvalitet. Vippene former seg lett og har et ytterst tynt feste, noe som gjør at de føles veldig naturlige. Løsvippene er behandlet med hårføner, noe som gir dem ekstra volum samtidig som de er fjærlette.
Alle forpakninger inneholder lim.
Begynn med å feste på midten av øyelokket, og så på inner- og ytterkant av øyelokket. Du kan påføre litt maskara før og etter at du har limt den fast. Sminke ferdig øyet før du fester løsvippene, en linje med eyeliner hjelper for å få en myk overgang. Fjerne løsvippene: Dra forsiktig av løsvippene ved å begynne i den ytterste delen av øyelokket. Fjern eventuelle limrester med sminkefjerner
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331