Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

It's in your eyes! 20% på øyemakeup! Gjelder ikke YSL, Sensai & Anastasia.

KICKS Beauty Paddle Brush

Vurderinger
Pris
199 kr
Tilgjengelighet i butikk
Info
Kicks eksklusive flatbørste er perfekt til å gre ut langt hår og føne rette, glansfulle frisyrer. Den fuktbevarende tourmalin-teknologien bidrar til et friskere, blankere hår.
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Paddle Brush
p90423892
v90423893
KICKS Beauty
NOK
199
Kicks eksklusive flatbørste er perfekt til å gre ut langt hår og føne rette, glansfulle frisyrer. Den fuktbevarende tourmalin-teknologien bidrar til et friskere, blankere hår. Børsten har en ekstra fleksibel pute i naturgummi som motvirker statisk elektrisitet og gir en myk børsteopplevelse. Taggene er kuleformet i tuppen slik at de er skånsomme mot hodebunnen og gir godt grep uten å lugge. Skaftet er laget i FSC-merket tre.
Slik bruker du den: Tørk håret til det er nesten tørt. Bruk føneren med nebb slik at luftstrømmen blir konsentrert. Jobb i små seksjoner fra rot til tupp. Vri børsten loddrett når du er ferdig med røttene.
EAN:
7310649367079

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331