Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

It's in your eyes! 20% på øyemakeup! Gjelder ikke YSL, Sensai & Anastasia.

KICKS Beauty Paddle Brush Matte Black

Vurderinger
Pris
99 kr
Tilgjengelighet i butikk
Info
En flatbørste er perfekt til å gre ut floker og føne halvlangt til langt hår. Den egner seg godt til daglig bruk og til å føne håret skinnende blankt uten at det blir statisk.
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Paddle Brush
p90423878
v90423879
KICKS Beauty
NOK
99
En flatbørste er perfekt til å gre ut floker og føne halvlangt til langt hår. Den egner seg godt til daglig bruk og til å føne håret skinnende blankt uten at det blir statisk. Taggene er skånsomme mot hodebunnen og sliter ikke i håret. Den brede flaten gjør det lettere å føne større hårseksjoner. Den gir også en glatt og glansfull finish.
Slik gjør du: Føn håret til det er nesten tørt. Børst håret fra røttene til tuppene mens du holder hårføneren nært opptil børsten. Bruk munnstykket på hårføneren slik at luftstrømmen blir mer konsentrert.
EAN:
7310649367017

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331