Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå tilbyr vi fri frakt med Bring & Helthjem.

Kampanje 25%

James Read Sleep Mask Go Darker Face Overnight Tan 50 ml

Vurderinger
Pris
221,25 kr
295 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Sleep Mask Go Darker Face Overnight Tan
p89163274
v89163275
James Read
NOK
221.25
Utformet for å gi deg en dyp solbrun farge over natten! Utover at dette siste tilskuddet i Overnight serien inneholder en intensiv brun-uten-sol formel, fungerer den som et ekstra hudlag for å tilføre fuktighet og næringsstoffer, jevne ut og forbedre elastisitet. I motsetning til den opprinnelige Sleep Mask Tan, som gradvis danner et fint resultat, gir denne oppdaterte masken en lett farge direkte for å forenkle påføringen. Sleep Mask Tan utvikler en gyllen solbrun tone som gir assosiasjoner til to ukers solferie.
Resultatet varer opp til 5-7 dager og avtar deretter suksessivt.
Påfør en liten mengde av produktet på James Read Tanning Mitt og fordel deretter jevnt over ansiktet og ut mot hårfestet, over haken og halsen. Avslutt ved å påføre restene av produktet på ørene. La virke over natten. Rengjør huden på morgenen som vanlig. Bruk produktet 1-2 ganger i uken og vask alltid hendene etter bruk.
Volum:
50 ml
EAN:
5000444030354

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331