Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

H2O Tan Drops 30 ml

H2O Tan Drops 30 ml

James Read

H2O Tan Drops er inspirert av den voksende kosmetisk vann-trenden og tar fuktgivende produkter til et helt nytt nivå.
395 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Julianne | 28-08-2018
Disse dråpene fungerer bra og tilfører en fint og dyp brunfarge, men føler resultatet kan bli litt ujevnt. Dette spesielt på nesen.

Mer Informasjon

H2O Tan Drops er inspirert av den voksende kosmetisk vann-trenden og tar fuktgivende produkter til et helt nytt nivå. Ved å bruke rent vann er dette produktet enkelt å bruke i kombinasjon med ansiktskremen og foundationen du bruker, eller rett på huden.
Hudpleie og brun-uten-sol kombinert med en rekke naturlige ingredienser: vann, aloe vera og hyaluronsyre, som sammen skaper en perfekt, strålende farge, uten striper, tette porer og tørrhet.
Dråpene blandes enkelt og kombineres med ønsket dag- eller nattkrem. Resultatet passer perfekt til alle hudtoner.
Bland én, to eller tre dråper i ansiktskremen, og påfør den som vanlig for å få et fint resultat. Kan brukes for å bygge opp en naturlig farge gradvis, dag for dag. Anbefales til alle hudtyper og kan kombineres med en ansiktskrem etter eget valg.
Aqua (Water), Dihydroxyacetone, Erythrulose, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Rosa Damascena Flower Water, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Xanthan Gum, Citric Acid, Sodium Metabisulfite, Parfum (Fragrance), Tocopheryl Acetate, Sodium Hyaluronate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Linalool, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional, Hexyl Cinnamal.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331