Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Jack Black Beard Lube Conditioning Shave 177 ml

Vurderinger
Pris
199 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Beard Lube Conditioning Shave
p010449
v84944693
Jack Black
NOK
199
I motsetning til tradisjonelle barberskum og barbergeler som kan tørke ut huden, er vår prisbelønte Beard Lube en pre-shave-olje, barberskum og ansiktskrem, alt i ett og samme produkt. Den unike formelen inneholder rikelig med essensielle fettsyrer som er viktige for å binde fuktigheten i huden og styrke den naturlige hudbarrieren. Den lette formelen trenger dypt inn i huden, tilfører fuktighet og gjør huden klar til barbering. Jojoba virker fuktende, mens eukalyptus gir en friskt kjølende følelse. Påfør skummet på fuktet ansikt ved barbering og skyll grundig.
En liten mengde produkt arbeides inn i fuktig skjegg før hver barbering – i dusjen eller umiddelbart etterpå. For områder med grovere hårstrå kan du la produktet virke på huden i ca. 60 sekunder før barbering, så lar du barberhøvelen gli over området. Skyll av med kjølende vann.
Volum:
177 ml
Vekt:
190 g
EAN:
0682223910023
Tips fra KICKS community
Finn ansiktspleien som passer din hud

Finn ansiktspleien som passer din hud

Beauty test: Finn riktig produkter fra Kiehls

Beauty test: Finn riktig produkter fra Kiehls

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Søk

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331