Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du 50% på Lancome Hydra Zen Day Cream & 30% på Foreo Mini Luna 2! Vi har også fri frakt med Bring & Helthjem.

IT Cosmetics Superhero™ Eyeshadow Palette

Vurderinger
Pris
445 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Superhero™ Eyeshadow Palette
p90510737
v90510738
IT Cosmetics
NOK
445
Superhero Eyeshadow Palette er en revolusjonerende øyeskyggepalett med 12 universelt flatterende, superhelt-inspirerte nyanser som gir superjevn, superpleiende og superpigmentert farge som varer! Utviklet i samarbeid med plastiske kirurger, inneholder hver av de ultraluksuriøse skyggene hydrolyserte kollagen, silke, peptider og antioksidanter, samt vår innovative Superhero Pigment Power Technology, og byr på et fløyelsmykt, superintenst pigment, som ikke går av før du tar det av! Opplev feilfrie Superhero Nudes, Superhero Neutrals og Superhero Liners, samt den banebrytende Superhero Eye øyeskyggebasen i tre superanvendelige farger, perfekt for alle hudtoner.
Påfør en av Superhero base øyenskyggene på øyelokket og opp til brynbenet som en nøytraliserende,
fargekorrigerende base, og påfør 1-2 av favoritt Superhero Nudes eller Superhero Neutrals-skyggene på øyelokket for å fremheve og lyse opp øynene dine. jobb en Superhero Liner på globallinjen, eller påfør den langs øvre/nedre vippekant for å fullføre superhelt-looken! Superhero 4-in-1 Transforming Super Shadow & Liner Brush.
Se Superhero Eye Chart for mer detaljerte instruksjoner.
Vekt:
15270 g
Farge:
Brun
EAN:
0817919018022

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331