Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå tilbyr vi fri frakt med Bring & Helthjem.

IT Cosmetics Naturally Pretty™ Eyeshadow Palette

Vurderinger
Pris
445 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Naturally Pretty™ Eyeshadow Palette
p90510814
v90510815
IT Cosmetics
NOK
445
Utviklet i samarbeid med plastikkirurger, skaper Naturally Pretty Eyeshadow Palette et mer levende blikk med 14 høyt pigmenterte, langvarige, universelle øyenskygger. Denne unike paletten lar deg forvandle skyggene fra matt til strålende perle med et strøk av bonusskyggen Transforming Pearl, som gir deg uendelige øyeåpnende fargekombinasjoner. Infusert med hydrolysert kollagen, ekte silke og peptider, glir hver av skyggene vakkert på huden og skaper et strålende blikk. Skyggene kan brukes alene eller sammen, våte eller tørre, og som skygge eller liner, noe som gjør dette til den ideelle paletten for enhver sminkesamling!
For å forvandle en skygge fra matt til strålende perle, dypper du favoritt IT Cosmetics-børsten
din i skyggen du vil bruke fra Naturally Pretty Palette, blander den med Transforming Pearl og påfører dem på huden. Skyggene kan brukes alene eller blandet sammen, våte eller tørre, og som skygge eller liner. Superhero 4-in-1 Transforming Super Shadow & Liner Brush.
13020 g
Beige
0817919010354

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

5.0
Basert på 1 omtaler
Les mer
M
Martine
31-01-2020
Like (1)
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331