Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Tightline Waterproof™ Mascara Black
Tightline Waterproof™ Mascara Black
Tightline Waterproof™ Mascara Black
Tightline Waterproof™ Mascara Black
ONLY AT KICKS

Tightline Waterproof™ Mascara Black

IT Cosmetics

Utviklet i samarbeid med plastiske kirurger er Tightline Waterproof Mascara en peptid-infusert sort vippeprimer, eyeliner og maskara, med opptil 12-timers vannfast hold!
245 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Utviklet i samarbeid med plastiske kirurger er Tightline Waterproof Mascara en peptid-infusert sort vippeprimer, eyeliner og maskara, med opptil 12-timers vannfast hold! Den banebrytende, ultratynne staven kommer tett inntil røttene og påfører de sorte pigmentene mellom vippene for en øyeblikkelig eyeliner-definisjon, en vippe-forlengende effekt og en fyldigere vippekant. Utviklet med biotin, proteiner, hydrolysert kollagen og et peptid-infusert vippeserum, gjør denne multitaskeren det enkelt å få vakre, øyeåpnende resultater som varer!
Start innerst ved røttene, hold kosten til Tightline Waterproof Mascara horisontalt,
og beveg den utover med sikk-sakkbevegelser. Kan brukes alene eller under annen maskara. For en vakker definert eyeliner effekt, fyll inn mellomrommene mellom vippene mens du presse staven langs vippekanten. Påfør et ekstra lag for en mer dramatisk look.
Volum:3.5 ml
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331