Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Tightline Waterproof™ Mascara Black
Tightline Waterproof™ Mascara Black
Tightline Waterproof™ Mascara Black
Tightline Waterproof™ Mascara Black
ONLY AT KICKS

Tightline Waterproof™ Mascara Black

IT Cosmetics

Utviklet i samarbeid med plastiske kirurger er Tightline Waterproof Mascara en peptid-infusert sort vippeprimer, eyeliner og maskara, med opptil 12-timers vannfast hold!
245 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Tightline Waterproof™ Mascara
p90510760
v90510761
IT Cosmetics
NOK
245

Omtaler

Frida | 04-01-2020
Denne maskaraen klarer dessverre ikke å holde vippene oppe til tross for at den påfører lite produkt av gangen. Mine vipper faller som regel raskt ned, men lancome hypnose waterproof fungerer bedre for meg. Kommer ikke til å kjøpe denne igjen.

Mer Informasjon

Utviklet i samarbeid med plastiske kirurger er Tightline Waterproof Mascara en peptid-infusert sort vippeprimer, eyeliner og maskara, med opptil 12-timers vannfast hold! Den banebrytende, ultratynne staven kommer tett inntil røttene og påfører de sorte pigmentene mellom vippene for en øyeblikkelig eyeliner-definisjon, en vippe-forlengende effekt og en fyldigere vippekant. Utviklet med biotin, proteiner, hydrolysert kollagen og et peptid-infusert vippeserum, gjør denne multitaskeren det enkelt å få vakre, øyeåpnende resultater som varer!
Start innerst ved røttene, hold kosten til Tightline Waterproof Mascara horisontalt,
og beveg den utover med sikk-sakkbevegelser. Kan brukes alene eller under annen maskara. For en vakker definert eyeliner effekt, fyll inn mellomrommene mellom vippene mens du presse staven langs vippekanten. Påfør et ekstra lag for en mer dramatisk look.
Volum:3.5 ml
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331