Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Hello Lashes™ Mascara Black
Hello Lashes™ Mascara Black
Hello Lashes™ Mascara Black
Hello Lashes™ Mascara Black
ONLY AT KICKS

Hello Lashes™ Mascara Black

IT Cosmetics

Hello Lashes Mascara er en volummaskara, fuktighetsgivende vippe-primer, vippeforsterkende serum, vippefarge og vippetang i ett!
245 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Hello Lashes™ Mascara
p90510779
v90510780
IT Cosmetics
NOK
245

Omtaler

Sølvi | 18-08-2019
Dette må være en av de værste mascaraene jeg har prøvd! Så tykk og klumpete konsistens og børsten er grusom å jobbe med. Bortkastet penger!

Mer Informasjon

Hello Lashes Mascara er en volummaskara, fuktighetsgivende vippe-primer, vippeforsterkende serum, vippefarge og vippetang i ett! Utviklet i samarbeid med plastiske kirurger, og testet for å firedoble størrelsen på vippene dine, forlenger, buer og separerer den spesialdesignede trippel-action-børsten vippene dine, mens den innovative lash ball tuppen lar deg jobbe vertikalt for å nå hver eneste øyevipp! Fylt med biotin, kollagen, proteiner, jojoba, saw palmetto og aminosyrer, gir Hello Lashes deg et vakkert resultat!
Start innerst ved røttene, hold Hello Lashes-børsten horisontalt og beveg den utover med sikksakkbevegelser. Deretter snur du børsten vertikalt og bruker lash-ball detailj-tuppen til å skape lengde og volum, og separere vippene.
Volum:9.9 ml
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331