Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

IT Cosmetics Hello Lashes™ Mascara Black

Vurderinger
Pris
255 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Hello Lashes™ Mascara
p90510779
v90510780
IT Cosmetics
NOK
255
Hello Lashes Mascara er en volummaskara, fuktighetsgivende vippe-primer, vippeforsterkende serum, vippefarge og vippetang i ett! Utviklet i samarbeid med plastiske kirurger, og testet for å firedoble størrelsen på vippene dine, forlenger, buer og separerer den spesialdesignede trippel-action-børsten vippene dine, mens den innovative lash ball tuppen lar deg jobbe vertikalt for å nå hver eneste øyevipp! Fylt med biotin, kollagen, proteiner, jojoba, saw palmetto og aminosyrer, gir Hello Lashes deg et vakkert resultat!
Start innerst ved røttene, hold Hello Lashes-børsten horisontalt og beveg den utover med sikksakkbevegelser. Deretter snur du børsten vertikalt og bruker lash-ball detailj-tuppen til å skape lengde og volum, og separere vippene.
Volum:
9.9 ml
Farge:
Svart
EAN:
0893224002789
Tips fra KICKS community
Beauty Test: Hvilken base fra IT Cosmetics passer deg?

Beauty Test: Hvilken base fra IT Cosmetics passer deg?

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331