Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Superhero™ Liner Black
Superhero™ Liner Black
Superhero™ Liner Black
ONLY AT KICKS

Superhero™ Liner Black

IT Cosmetics

Utviklet i samarbeid med plastiske kirurger, gir Superhero Liner deg SUPERKREFTER og øyeblikkelig definisjon i ett enkelt strøk — enten du vil skape en smal ell...
245 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Utviklet i samarbeid med plastiske kirurger, gir Superhero Liner deg SUPERKREFTER og øyeblikkelig definisjon i ett enkelt strøk — enten du vil skape en smal eller tykk linje, eller en cat-eye-effekt. Ulikt vanlige felt-tip-linere, kommer denne liner-pennen med en unik IT Cosmetics Heavenly Skin børstehårtupp som ikke splitter seg, og som gir en presis og enkel applikasjon. Infusert med vippefremhevende superingredienser, som peptider, kollagen, biotin, keratin og kaolinleire, samt vår proprietære Elastic Stretch No-Skip Technology og en Triple Black Pigment Complex, skaper Superhero Liner en supermettet, supersort, superfeilfri linje som ikke gnis ut eller smitter av, og som går i ett med vippene dine!
Å skape en naturlig, definerende smal, tykk eller cat-eye-liner har aldri vært enklere! Påfør den definerende Heavenly Skin-børstehårtuppen i Superhero Liner langs vippekanten, fra indre til ytre øyekrok. Press tuppen så tett inntil vipperøttene som mulig for en sømløs, rett linje. Press lett for å skape en tynnere linje og litt hardere for å skape en tykkere linje.
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331