Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

No-Tug™ Waterproof Gel Eyeliner Black
No-Tug™ Waterproof Gel Eyeliner Black
ONLY AT KICKS

No-Tug™ Waterproof Gel Eyeliner Black

IT Cosmetics

Utviklet i samarbeid med plastiske kirurger inneholder No-Tug Gel Eyeliner vår proprietære No-Tug Technology som glir på og etterlater en rik, mettet farge ut...
215 kr
Black
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
No-Tug™ Waterproof Gel Eyeliner
p90510871
v90510872
IT Cosmetics
NOK
215

Mer Informasjon

Utviklet i samarbeid med plastiske kirurger inneholder No-Tug Gel Eyeliner
vår proprietære No-Tug Technology som glir på og etterlater en rik, mettet farge uten å trekke i huden i det ømme øyeområdet. Med opp til 12-timers vannfast hold, er denne kremede gel-blyanten infusert med hydrolysert kollagen, silke, peptider og antioksidanter, og er utviklet for å gjøre linjer på øyelokket mindre synlig. Tilgjengelig i syv nyanser som gir deg våkent blikk og øyeåpnende resultater som varer!
Påfør No-Tug" Gel Eyeliner langs vippekanten eller på våtkanten for definisjon og en ungdommelig øyeåpnende look. Blyanten skrus automatisk opp ved sokkelen. Bruk den innebygde blyantspisseren for en finere linje. For en myk, sotet look, påfør den langs øvre vippekant og dus ut linjen før den setter seg.
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331