Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

IT Cosmetics Brow Power™ Powder

Vurderinger
Pris
245 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Brow Power™ Powder
p90510859
v90510860
IT Cosmetics
NOK
245
Brow Power Powder er et banebrytende brynpudder som enkelt lar deg skape vakre bryn, hver gang! Utviklet i samarbeid med plastiske kirurger, fungerer dette nyskapende produktet for både tynne og tykke bryn, og gir inntrykk av ekte hår, mykt volum og definisjon, uten å fremstå flatt eller gli utover. Med vår prisbelønte Brow Power Technology og infusert med biotin, saw palmetto og argan- og jojobaoljer, samt antioksidanter og kollagen, passer den universelle nyansen til alle hårfarger basert på trykk, og er ulik alle brynpuddere du har prøvd!
Brow Power Powders universelle transformerende nyanse tilpasser seg fargen på brynene dine. Bruk Heavenly Luxe Brow Power Universal Brow-Transformer Brush #21, til å påføre lette strøk for lysere hårfarger og legg mer trykk på børsten for mørkere farger. Børst gjennom brynene med spiralbørsten. Sett med Brow Power Pomade for en polert look
Vekt:
1370 g
Farge:
Brun
EAN:
0817919016677
Tips fra KICKS community
Beauty Test: Hvilken base fra IT Cosmetics passer deg?

Beauty Test: Hvilken base fra IT Cosmetics passer deg?

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331