Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Brow Power™ Powder
Brow Power™ Powder
Brow Power™ Powder
ONLY AT KICKS

Brow Power™ Powder

IT Cosmetics

Brow Power Powder er et banebrytende brynpudder som enkelt lar deg skape vakre bryn, hver gang!
245 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Brow Power™ Powder
p90510859
v90510860
IT Cosmetics
NOK
245

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Brow Power Powder er et banebrytende brynpudder som enkelt lar deg skape vakre bryn, hver gang! Utviklet i samarbeid med plastiske kirurger, fungerer dette nyskapende produktet for både tynne og tykke bryn, og gir inntrykk av ekte hår, mykt volum og definisjon, uten å fremstå flatt eller gli utover. Med vår prisbelønte Brow Power Technology og infusert med biotin, saw palmetto og argan- og jojobaoljer, samt antioksidanter og kollagen, passer den universelle nyansen til alle hårfarger basert på trykk, og er ulik alle brynpuddere du har prøvd!
Brow Power Powders universelle transformerende nyanse tilpasser seg fargen på brynene dine. Bruk Heavenly Luxe Brow Power Universal Brow-Transformer Brush #21, til å påføre lette strøk for lysere hårfarger og legg mer trykk på børsten for mørkere farger. Børst gjennom brynene med spiralbørsten. Sett med Brow Power Pomade for en polert look
Farge:Brun
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331