Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Heavenly Skin™ Dual No-Tug Dual Eyeshadow Brush #5
ONLY AT KICKS

Heavenly Skin™ Dual No-Tug Dual Eyeshadow Brush #5

IT Cosmetics

Denne tosidige børsten gjør det enkelt å påføre favoritt krem- eller pudderøyenskyggene dine, både til base og skygge, og fra globallinje til liner — helt uten...
180 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Denne tosidige børsten gjør det enkelt å påføre
favoritt krem- eller pudderøyenskyggene dine, både til base og skygge, og fra globallinje til liner — helt uten å dra i den delikate huden rundt øynene dine! Mens den største enden påfører krem- og pudderøyskyggene dine over hele lokket og på globallinjen, hjelper den minste "smudger"-enden deg å påføre skyggen på nedre vippekant for en myk eyeliner-effekt. Med de ultra-myke, prisvinnende syntetiske Heavenly Luxe-hårene, som ikke faller av, er dette et must-have i børstesamlingen din.
Bruk den største enden av børsten til å påføre baseskyggen over hele øyelokket.
For å påføre skygge på globallinjen, snu børsten sidelengs og beveger den frem og tilbake som en vindusvisker. For en liner-effekt, bruker du "smudger"-børsten på den nedre vippekanten.
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331