Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Heavenly Skin™ Dual No-Tug Dual Eyeshadow Brush #5
ONLY AT KICKS

Heavenly Skin™ Dual No-Tug Dual Eyeshadow Brush #5

IT Cosmetics

Denne tosidige børsten gjør det enkelt å påføre favoritt krem- eller pudderøyenskyggene dine, både til base og skygge, og fra globallinje til liner — helt uten...
180 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Heavenly Skin™ Dual No-Tug Dual Eyeshadow Brush #5
p90510826
v90510827
IT Cosmetics
NOK
180

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Denne tosidige børsten gjør det enkelt å påføre
favoritt krem- eller pudderøyenskyggene dine, både til base og skygge, og fra globallinje til liner — helt uten å dra i den delikate huden rundt øynene dine! Mens den største enden påfører krem- og pudderøyskyggene dine over hele lokket og på globallinjen, hjelper den minste "smudger"-enden deg å påføre skyggen på nedre vippekant for en myk eyeliner-effekt. Med de ultra-myke, prisvinnende syntetiske Heavenly Luxe-hårene, som ikke faller av, er dette et must-have i børstesamlingen din.
Bruk den største enden av børsten til å påføre baseskyggen over hele øyelokket.
For å påføre skygge på globallinjen, snu børsten sidelengs og beveger den frem og tilbake som en vindusvisker. For en liner-effekt, bruker du "smudger"-børsten på den nedre vippekanten.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331