Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Bye Bye Pores Pressed™ Poreless Finish Airbrush Pressed Powder
Bye Bye Pores Pressed™ Poreless Finish Airbrush Pressed Powder
Bye Bye Pores Pressed™ Poreless Finish Airbrush Pressed Powder
ONLY AT KICKS

Bye Bye Pores Pressed™ Poreless Finish Airbrush Pressed Powder

IT Cosmetics

Bye Bye Pores Pressed Poreless Finish Airbrush Pressed Powder er utviklet i samarbeid med plastiske kirurger, og er det perfekte on-the-go pudderet som demper s...
315 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Bye Bye Pores Pressed™ Poreless Finish Airbrush Pressed Powder
p90510739
v90510740
IT Cosmetics
NOK
315

Omtaler

Nina96 | 03-09-2019
Levde ikke opp til navnet. Fant ut at jeg brukte den feil fordi den skal ikke «puddres» på men man skal rulle børsten ved påføring men det funket ikke så bra etter å ha gjort det heller. Nå er jeg tørr i huden men har store porer, så tror den ikke gjorde jobben sin på min hud siden jeg er så tørr.
Marianne | 31-01-2019
Bye bye porer er det virkelig. Jeg elsker dette pudderet
Hanne | 21-11-2018
Lever virkelig opp til navnet sitt «Bye bye pores». Den legger seg fint på huden og gjevner ut porer. Jeg har normal til tørr hud, sliter ofte med at puddere ofte legger seg veldig stygt på de områdene jeg er tørrere men det gjør ikke dette. Virkelig verdt å prøve :) Utrolig bra at kicks har fått it cosmetics!

Mer Informasjon

Bye Bye Pores Pressed Poreless Finish Airbrush Pressed Powder er utviklet i samarbeid med plastiske kirurger, og er det perfekte on-the-go pudderet som demper synligheten av porer og ujevnheter. Dette bestselgende pudderet er tilsatt Bye Bye Pores Optical Blurring Technology™, samt ingredienser som huden din vil elske som silke, hydrolysert kollagen og antioksidanter. Pudderet blir helt gjennomsiktig ved kontakt med huden, uten å legge seg i porer eller linjer. Passer til alle hudtoner og hudtyper, og gir en vakker, glansfri finish både hjemme og på farten.
Bruk din favorittbørste fra IT Cosmetics og sveip på huden for en feilfri finish. Kan brukes alene eller over makeup. For beste resultat så påfør pudderet med IT Cosmetics Heavenly Luxe Wand Ball Powder Brush No. 8.
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Dekningsgrad:Lett
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331