Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Hello Light Crème™ Highlighter Radiance
Hello Light Crème™ Highlighter Radiance
Hello Light Crème™ Highlighter Radiance
ONLY AT KICKS

Hello Light Crème™ Highlighter Radiance

IT Cosmetics

Utviklet i samarebeid med plastiske kirurger, er Hello Light Créme en fuktighetsgivende krem highlighter som glir enkelt over ujevnheter i huden, gir deg en våk...
245 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Hello Light Crème™ Highlighter
p90510812
v90510813
IT Cosmetics
NOK
245

Omtaler

Trine | 20-01-2019
Denne gjorde desverre ingenting for min lyse, nordiske hudtone. Jeg opplever at den ikke på noe som helst vis reflektere lys eller highligter de områdene jeg har påført den. Sjekka resultat i dagslys, sminkespeil og tok bilde for å se om kamera kunne fanhe noen endring... Men nei, null resultat. Anbefales absolutt ikke.
Eli | 10-01-2019
Endelig en highlighter uten glitter og shimmer,bare perfekt glødende hud! Kommer så absolutt til å kjøpe igjen:-)

Mer Informasjon

Utviklet i samarebeid med plastiske kirurger, er Hello Light Créme en fuktighetsgivende krem highlighter som glir enkelt over ujevnheter i huden, gir deg en våken og strålende look, som får frem dine fineste trekk. Denne revolusjonerende highlighteren er i en universal farge, og inneholde silke, hudrolysert kollagen, peptider og antioksidanter. Ved bruk av proprietære Drops of light Technology, en revolusjonerede, glød-skapende system som etterligner lys og gir illusjon av utjevning gjennom flytende krystaller - gir den en naturlig glød uten glitter.
Påfør Hello light Cream på de områdene i ansiktet som du ønsker å fremheve med ekstra glød - kinnbena, under brynene, pannen, innerst i øyenkroken og på neseryggen, for å skape en glød som varer. Se vedlagt instruksjonsbok for mer informasjon. For en "perfect match" så påfør Helle Light Créme med IT Cosmetics Heavenly Luxe Angeled Radiance Brush No.10.
Farge:Gull
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331