Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+ Light
Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+ Light
Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+ Light
Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+ Light
Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+ Light
ONLY AT KICKS

Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+ Light

IT Cosmetics

Your Skin But Better CC+ Cream SPF 50+ er ett enkelt steg for hudpleie som korrigerer hudtonen med full dekning, anti age-pleie og med SPF 50+.
365 kr
Light
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+
p90510745
v90510752
IT Cosmetics
NOK
365

Omtaler

Kathrine | 29-11-2019
Denne foundationen er utrolig fin og legger seg kjempe bra på huden. Den ser naturlig ut samtidig som du kan bygge den opp for urenheter. Dessverre reagerer jeg på den for en eller annen merkelig grunn... Brukt den i 3-4 mnd nå og får flere svære kviser av den. Så må dessverre finne en ny foundation :( Trist da jeg var så fornøyd
Christina | 13-11-2019
Opplevde ikke denne som mørk i fargen, så denne ble dessverre for lys for meg. Sklir ikke fint inn i huden (jeg har normal hud), men legger seg som et lag oppå.
Anne | 08-11-2019
Denne er kjempefin på huden! Ser akkurat ut som ekte hud. Den har en dewy finish og kan bygges opp litt. Synes lukten er kjempegod, minner meg om sitrongodteri fra barndommen. Siden den er så dewy, varer den ikke like lenge som en matt foundation, men det som er så fint er at man kan lette gi den en touch-up i løpet av dagen eller før man skal ut. Eneste minus er at den lyseste fargen ikke er lys nok for meg om høsten/vinteren. Kunne ønske de kom med lysere farger. Da ville den vært perfekt.

Mer Informasjon

Your Skin But Better CC+ Cream SPF 50+ er ett enkelt steg for hudpleie som korrigerer hudtonen med full dekning, anti age-pleie og med SPF 50+. Dette bestselgende* skjønnhetsmirakelet er utviklet i samarbeid med plastiske kirurger og gir massevis av fukt til huden, samtidig som den demper synligheten av ujevnheter og gir en feilfri dekning som verken sprekker opp eller sklir ut i løpet av dagen.
*Kilde: The NPD Group, Inc. / U.S. Prestige Beauty Total Measured Market, Makeup Dollar and Unit Sales, Annual 2016 & Annual 2017
Påfør 1-2 pumper med Your Skin But Better CC+ SPF 50+ på ren hud med din favoritt IT Cosmetics-børste. Kan brukes som fuktighetskrem, anti-aging-serum, concealer, foundation og solkrem, basert på behovet ditt for dekning. For best resultat, påfør et jevnt lag på ansikt, hals og krageben for en perfekt hudtone! Påfør CC Cream med IT Cosmetics Heavenly Luxe Complexion Perfection Brush No.7, for en enkel og rask applikasjon med et perfekt resultat.
CC cream, full coverage, SPF 50+, anti-aging, foundation
Volum:32 ml
Hudtype:Tørr|Normal|Sensitiv|Acneutsatt hud
Dekningsgrad:Høy
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331