Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big Mascara & Diesel Only the Brave Classique

You Sculpted!™ Universal Contouring Palette
You Sculpted!™ Universal Contouring Palette
You Sculpted!™ Universal Contouring Palette
You Sculpted!™ Universal Contouring Palette
ONLY AT KICKS

You Sculpted!™ Universal Contouring Palette

IT Cosmetics

IT Cosmetics er utviklet i samarbeid med plastiske kirurger, og denne You Sculpted!
410 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
You Sculpted!™ Universal Contouring Palette
p90510844
v90510845
IT Cosmetics
NOK
410

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

IT Cosmetics er utviklet i samarbeid med plastiske kirurger, og denne You Sculpted!- universal Contouring Palette inneholder 6 matte pudderskygger for skulpturering av ansikt og kropp - og er designet for å gjøre det enkelt å skape konturer, uansett om du er en proff eller prøver det for første gang! Mens de fire konturskyggene er utformet for å minimere områdene du bruker dem på, bidrar de to highlighterne til å fremheve trekkene du ønsker å gjøre mer synlige, slik at du kan skape en illusjon av mer volum. Alle nyanser i denne paletten inneholder kollagen, silke og peptider. Bonus: Det følger med en veiledning som hjelper deg å gjøre Contouring og highlighting enklere enn noen gang!
Slik bruker du IT Cosmetics Heavenly Luxe You Sculpted! Contour & Highlight Brush #18, påfør lett én eller flere av konturnyansene i You Sculpted paletten! (bør være 2-3 nyanser mørkere enn hudtonen din) på områder du vil minimere. Deretter bruker du highlighterne til å fremheve trekkene du liker best. Highlighting tiltrekker seg lyset og gir inntrykk av volum og løft til områder som neseryggen, toppen av kinnbeina, senter av pannen, under brynbeina og senter av leppen. Bland godt for å fullføre den vakreste versjonen av deg selv!
Følg veiledning i How-to-Contour Booklet inne i paletten.
Farge:Brun
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331