Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Bestill senest 14 desember kl. 08.00 for levering innen julaften.

Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+ Fair
Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+ Fair
Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+ Fair
Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+ Fair
Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+ Fair
ONLY AT KICKS

Your Skin But Better™ CC+™ SPF 50+ Fair

IT Cosmetics

Your Skin But Better CC+ Cream SPF 50+ er ett enkelt steg for hudpleie som korrigerer hudtonen med full dekning, anti age-pleie og med SPF 50+.
365 kr
Fair

Omtaler

Camilla | 05-12-2018
Denne er kjempebra. Kan være lurt å velge en farge lysere enn det man bruker. Jeg er en medium/tan til vanlig men måtte ha denne i «fair». Den er fin om du vil ha litt dekk evne men ikke sånn «cakey» foundation på. Du kjenner at du har den på men med litt putter på så går det fint :-)
Linn-Andrea | 30-11-2018
Denne legger seg så utrolig fint, og holder seg fin hele dagen. Kommer til å kjøpe den igjen, igjen og igjen
Thea | 15-11-2018
En ny favoritt, kommer garantert til å kjøpe denne igjen! Den legger seg helt fantastisk på huden, og man kan selv velge hvor mye dekk man vil ha. Når kaldere tider kommer og huden blir tørr, vil jeg definitivt teste ut den rosa.

Mer Informasjon

Your Skin But Better CC+ Cream SPF 50+ er ett enkelt steg for hudpleie som korrigerer hudtonen med full dekning, anti age-pleie og med SPF 50+. Dette bestselgende* skjønnhetsmirakelet er utviklet i samarbeid med plastiske kirurger og gir massevis av fukt til huden, samtidig som den demper synligheten av ujevnheter og gir en feilfri dekning som verken sprekker opp eller sklir ut i løpet av dagen.
*Kilde: The NPD Group, Inc. / U.S. Prestige Beauty Total Measured Market, Makeup Dollar and Unit Sales, Annual 2016 & Annual 2017
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331