Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Your Skin But Better™ CC+™ Oil Free Matte 40+ Neutral Medium
Your Skin But Better™ CC+™ Oil Free Matte 40+ Neutral Medium
Your Skin But Better™ CC+™ Oil Free Matte 40+ Neutral Medium
Your Skin But Better™ CC+™ Oil Free Matte 40+ Neutral Medium
Your Skin But Better™ CC+™ Oil Free Matte 40+ Neutral Medium
ONLY AT KICKS
Kampanje 20%

Your Skin But Better™ CC+™ Oil Free Matte 40+ Neutral Medium

IT Cosmetics

Oppdag vår bestselgende CC Cream* - nå i en oljefri versjon.
292 kr365 kr
Neutral Medium
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Ronja | 17-01-2019
Elsker produktet, men er skuffet over hvor mørk den er i farge. Bestilte fargen light, og vil si fargen tilsvarer en medium til medium tan farge. Om den i tillegg oksiderer som jeg har hørt flere si, bør man kjøpe minst 2 nyanser lysere enn hva man ordinært ville kjøpt.
Laura | 26-11-2018
Dette er virkelig den beste CC kremen jeg noengang har brukt. Jeg sliter med kombinert hud hvor jeg har fet T-sone, så uansett hva jeg har på i fjeset blir jeg oljete utover dagen. Dette er det eneste produktet som gjør at sminken er matt hele dagen, samtidig som at den er naturlig noe som er perfekt til hverdagslig bruk!
Anonym | 20-11-2018
Fått en tester på denne i New York å elsket den... venter på at de skal få inn fargen fair så jeg kan bestille

Mer Informasjon

Oppdag vår bestselgende CC Cream* - nå i en oljefri versjon. Your Skin But Better CC+ Cream Oil-Free Matte SPF 40+
gir deg en naturlig matt finish i ett steg, samtidig som den reduserer synligheten av porene. Utviklet i samarbeid med plastikkirurger byr dette hudfargeperfeksjonerende gjennombruddet på en langvarig dekning og kamuflering av skjønnhetsfeil, som mørke flekker og misfarging, uten å streke eller sprekke. Den er også infusert med en oljeabsorberende, pore-minimeringsteknologi og et avansert anti-aldringsserum laget av hydrolysert kollagen, peptider, niacin, hyaluronsyre, vitaminer og antioksidanter. Du vil umiddelbart oppleve gode resultater i tillegg til større endringer over tid. Endelig en heldekkende CC-cream som perfeksjonerer porenes fremtoning og skaper en naturlig matt hudtone som varer!
*Kilde: The NPD Group, Inc. / U.S. Prestige Beauty Total Measured Market, Makeup Dollar and Unit Sales, Annual 2016 & Annual 2017
Påfør 1-2 pump med Your Skin But Better CC+ Oil-Free Matte med SPF 40+ på ren hud med din favoritt IT Cosmetics-børste. Kan brukes som fuktighetskrem, anti-aging-serum, concealer, foundation og solkrem, basert på behovet ditt for dekning. For best resultat, påfør et jevnt lag på ansikt, hals og krageben for en perfekt matt hudtone! Påfør CC Cream med IT Cosmetics Heavenly Luxe Complexion Perfection Brush No.7, for en enkel og rask applikasjon med et perfekt resultat.
Volum:32 ml
Finish:Matte
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331