Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Your Skin But Better™ CC+™ Oil Free Matte 40+ Light Medium
Your Skin But Better™ CC+™ Oil Free Matte 40+ Light Medium
Your Skin But Better™ CC+™ Oil Free Matte 40+ Light Medium
Your Skin But Better™ CC+™ Oil Free Matte 40+ Light Medium
Your Skin But Better™ CC+™ Oil Free Matte 40+ Light Medium
ONLY AT KICKS

Your Skin But Better™ CC+™ Oil Free Matte 40+ Light Medium

IT Cosmetics

Oppdag vår bestselgende CC Cream* - nå i en oljefri versjon.
365 kr
Light Medium
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Your Skin But Better™ CC+™ Oil Free Matte 40+
p90510764
v90510768
IT Cosmetics
NOK
365

Omtaler

Anne | 29-12-2019
Liker veldig godt dekken på denne Foundation, men synes den legger seg litt utenpå huden istedenfor å smelte godt inn.
Anne | 25-11-2019
Fantastisk god. Den ser veldig fin ut på huden og føles helt nydelig på. Dekker ganske godt, men ser likevel naturlig ut og selvom denne er oljefri virker den ikke matt og tørr og gir ingen stram maskefølelse. Dette er en kombinasjon av hudpleie og make up noe som gir produktet en ekstra bonus. Anbefales .
Samira | 01-09-2019
Den var ikke noe for min hud. Ble anbefalt denne pga jeg har kombinert hud og blir veldig oljete på nesa og i t-sonen i løpet av en time eller to, men når jeg tar den på så flasser den bare av hele ansiktet. Burde kanskje kjøpt den andre, men hvis du har litt tørr hud er ikke denne noe.

Mer Informasjon

Oppdag vår bestselgende CC Cream* - nå i en oljefri versjon. Your Skin But Better CC+ Cream Oil-Free Matte SPF 40+
gir deg en naturlig matt finish i ett steg, samtidig som den reduserer synligheten av porene. Utviklet i samarbeid med plastikkirurger byr dette hudfargeperfeksjonerende gjennombruddet på en langvarig dekning og kamuflering av skjønnhetsfeil, som mørke flekker og misfarging, uten å streke eller sprekke. Den er også infusert med en oljeabsorberende, pore-minimeringsteknologi og et avansert anti-aldringsserum laget av hydrolysert kollagen, peptider, niacin, hyaluronsyre, vitaminer og antioksidanter. Du vil umiddelbart oppleve gode resultater i tillegg til større endringer over tid. Endelig en heldekkende CC-cream som perfeksjonerer porenes fremtoning og skaper en naturlig matt hudtone som varer!
*Kilde: The NPD Group, Inc. / U.S. Prestige Beauty Total Measured Market, Makeup Dollar and Unit Sales, Annual 2016 & Annual 2017
Påfør 1-2 pump med Your Skin But Better CC+ Oil-Free Matte med SPF 40+ på ren hud med din favoritt IT Cosmetics-børste. Kan brukes som fuktighetskrem, anti-aging-serum, concealer, foundation og solkrem, basert på behovet ditt for dekning. For best resultat, påfør et jevnt lag på ansikt, hals og krageben for en perfekt matt hudtone! Påfør CC Cream med IT Cosmetics Heavenly Luxe Complexion Perfection Brush No.7, for en enkel og rask applikasjon med et perfekt resultat.
Volum:32 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Normal
Dekningsgrad:Høy
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331