Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Your Skin But Better™ CC+ Illumination™ SPF 50+ Medium Tan
Your Skin But Better™ CC+ Illumination™ SPF 50+ Medium Tan
Your Skin But Better™ CC+ Illumination™ SPF 50+ Medium Tan
Your Skin But Better™ CC+ Illumination™ SPF 50+ Medium Tan
Your Skin But Better™ CC+ Illumination™ SPF 50+ Medium Tan
ONLY AT KICKS

Your Skin But Better™ CC+ Illumination™ SPF 50+ Medium Tan

IT Cosmetics

Your Skin But Better CC+ Illumination med SPF 50+ er et enkelt stegs skjønnhetsmirakel for fargekorrigerende, strålende, heldekkende anti-aldringshudpleie og med SPF 50+.
365 kr
Medium Tan
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Your Skin But Better™ CC+ Illumination™ SPF 50+
p90510881
v90510887
IT Cosmetics
NOK
365

Omtaler

Tina | 05-12-2019
Hvorfor dette er er like godt produkt som den originale og du har tørr/kombinert hud: den inneholder ikke glitter. Den er akkurat som tilsiende: illuminerende. Denne har jeg dratt til Kicks Steen & Strøm og fått på prøvd på og sett i ett og annet lys i fargen neutral tan. På ingen måte anbefaler jeg noen å bestille/kjøpe produktet uten å teste nyansene først. Når dét er sagt, er det fullt mulig at «fair» og «ivory» er det ene og det andre, men med et godt pudder oppå, og andre finishing-produkter, så ser og virker denne CC-kremen amazing hele. dagen. Ta det fra en svært kresen person (😅) med en veldig uforutsigbar hudtone. Den ER dewy, den oksiderer ikke nødvendigvis— men det kommer veldig an på personen hvor vedvarende produktet er.
Miss Khan | 07-08-2019
Veldig fin . Super fornøyd. Fikk tester på matte og originalen. Fine begge to men, foretrekker blanding av begge eller den originale. Trenger ikke mye av den heller på huden. Er veldig fornøyd. Sitter godt dagen lang. Men man må bruke gode rense produkter uansett for at sminken skal sitte godt. Anbefaler produktet for de som har olje hud eller blanding.
Gunn | 26-03-2019
Denne oksiderer veldig. Jeg hadde store forventning til denne. Jeg fikk med meg en prøve på fair hjem. Den blir langt fra fair på huden. Den blir veldig mørk. Jeg har veldig lys hud, så denne serien vil utgå for meg pga fargene. Måtte vaske den av med en gang

Mer Informasjon

Your Skin But Better CC+ Illumination med SPF 50+ er et enkelt stegs skjønnhetsmirakel for fargekorrigerende, strålende, heldekkende anti-aldringshudpleie og med SPF 50+. Utviklet i samarbeid med plastiske kirurger, inneholder CC+ Illumination SPF 50+ mikroniserte lysreflekterende pigmenter for en subtil glød, uten glitter eller skimmer! En ekte must-have for øyeblikkelig strålende hud!
Påfør 1-2 pumper med Your Skin But Better CC+ Illumination SPF 50+ på ren hud med din favoritt IT Cosmetics-børste. Kan brukes som fuktighetskrem, anti-aging-serum, concealer, foundation og solkrem, basert på behovet ditt for dekning. For best resultat, påfør et jevnt lag på ansikt, hals og krageben for en strålende perfekt hudtone! Påfør CC Cream med IT Cosmetics Heavenly Luxe Complexion Perfection Brush No.7, for en enkel og rask applikasjon med et perfekt resultat.
Volum:32 ml
Hudtype:Tørr|Normal|Sensitiv|Acneutsatt hud
Dekningsgrad:Høy
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331