Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Your Skin But Better™ CC+ Illumination™ SPF 50+ Light Medium
Your Skin But Better™ CC+ Illumination™ SPF 50+ Light Medium
Your Skin But Better™ CC+ Illumination™ SPF 50+ Light Medium
Your Skin But Better™ CC+ Illumination™ SPF 50+ Light Medium
Your Skin But Better™ CC+ Illumination™ SPF 50+ Light Medium
ONLY AT KICKS
Kampanje 20%

Your Skin But Better™ CC+ Illumination™ SPF 50+ Light Medium

IT Cosmetics

Your Skin But Better CC+ Illumination med SPF 50+ er et enkelt stegs skjønnhetsmirakel for fargekorrigerende, strålende, heldekkende anti-aldringshudpleie og med SPF 50+.
292 kr365 kr
Light Medium
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Monica | 09-02-2019
Kjøpte først den originale cc kremen, men ville prøve denne da jeg var veldig tørr hud og trenger litt "dewiness" men denne var absolutt ikke like god som orginalen. Sitter ikke godt hele dagen og fremhever porer. Fargene er også helt ute å kjøre. Kjøpte denne i fargen light, men er faktisk veldig mørk i forhold til light medium. Kommer til å holde meg til den orginale cc kremen!
Ragnhild | 29-01-2019
Bruker denne foundationen de dagene jeg ønsker medium dekkevne. Har du på for tykt lag ligger den «oppå» huden og ser unaturlig ut. Den har også en ganske sterk duft som gjør at øynene begynner å renne før den «setter seg» og duften avtar.
Susann | 21-12-2018
Ikke fornøyd med denne. Alt for mye shimmer i (følte jeg hadde glitter i fjeset) og den smitter av på klær eller hvis man tar seg i fjeset kommer det produkt på fingrene

Mer Informasjon

Your Skin But Better CC+ Illumination med SPF 50+ er et enkelt stegs skjønnhetsmirakel for fargekorrigerende, strålende, heldekkende anti-aldringshudpleie og med SPF 50+. Utviklet i samarbeid med plastiske kirurger, inneholder CC+ Illumination SPF 50+ mikroniserte lysreflekterende pigmenter for en subtil glød, uten glitter eller skimmer! En ekte must-have for øyeblikkelig strålende hud!
Påfør 1-2 pumper med Your Skin But Better CC+ Illumination SPF 50+ på ren hud med din favoritt IT Cosmetics-børste. Kan brukes som fuktighetskrem, anti-aging-serum, concealer, foundation og solkrem, basert på behovet ditt for dekning. For best resultat, påfør et jevnt lag på ansikt, hals og krageben for en strålende perfekt hudtone! Påfør CC Cream med IT Cosmetics Heavenly Luxe Complexion Perfection Brush No.7, for en enkel og rask applikasjon med et perfekt resultat.
Volum:32 ml
Finish:Dewy
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331