Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Ombré Radiance Bronzer™ Bronzer
Ombré Radiance Bronzer™ Bronzer
Ombré Radiance Bronzer™ Bronzer
ONLY AT KICKS

Ombré Radiance Bronzer™ Bronzer

IT Cosmetics

Utviklet i samarbeid med plastiske kirurger, er Ombré Radiance Bronzer en matt bronzer og glødende highlighter i ett produkt!
340 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Marianne | 31-01-2019
Glød er ordet her! Har prøvd mange brownsere, men denne er nr.1

Mer Informasjon

Utviklet i samarbeid med plastiske kirurger, er Ombré Radiance Bronzer en matt bronzer og glødende highlighter i ett produkt! Laget med vår proprietære Drops of Light Technology, kan dette innovative bronzing-pudderet endres fra matt til glødende, slik at du kan tilpasse resultatene dine for den perfekte kombinasjonen av solkysset farge og myk glød. Infusert med anti-aldringspeptider, antioksidanter, silke og hydrolysert kollagen, passer den en rekke hudtoner og -typer - og er et must-have for en strålende glød fra topp til tå!
Stryk favoritt IT Cosmetics-børsten over Ombré Radiance Bronzer compacten
og påfør lett på huden der solen ville truffet ansiktet naturlig. Bruk på kropp og ansikt, på bar hud og over makeup for en sunn glød. For en "perfect match" så påfør med IT Cosmetics Heavenly Luxe Airbursh Powder & Bronzer No.1.
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331