Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Je Ne Sais Quoi™ Lip Treatment Rose
Je Ne Sais Quoi™ Lip Treatment Rose
Je Ne Sais Quoi™ Lip Treatment Rose
ONLY AT KICKS
Kampanje 20%

Je Ne Sais Quoi™ Lip Treatment Rose

IT Cosmetics

Bidra til å glatte ut og gi leppene dine et naturlig vakkert skjær av rosa eller rose med din Je Ne Sais Quoi Hydrating Color Awakening Lip Treatment!
196 kr
245 kr
Rose
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Je Ne Sais Quoi™ Lip Treatment
p90510777
v90510847
IT Cosmetics
NOK
196

Omtaler

Susanne | 30-11-2019
Den er Ok og mykner sprukne lepper. Dessverre holder den ikke lenge, da du må kontinuerlig påføre flere runder. Prisen er altfor høy, dermed trekker det kraftig på vurderingen. Blir nok ikke ny kjøp.

Mer Informasjon

Bidra til å glatte ut og gi leppene dine et naturlig vakkert skjær av rosa eller rose med din Je Ne Sais Quoi Hydrating Color Awakening Lip Treatment! Utviklet i samarbeid med plastiske kirurger, er denne fargede leppepleien laget med vår proprietære Vitality Lip Flush Technology, essensielle smør og oljer, hyaluroniske fyllstoffer og antioksidanter, i tillegg til å inneholde spesielle pigmenter som reagerer med varmen fra leppene dine for å skape en vakker farge som varer!
Påfør Je Ne Sais Quoi Hydrating Color Awakening Lip Treatment direkte på leppene dine for en ungdommelig og naturlig farge som varer!
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331