Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Je Ne Sais Quoi™ Lip Treatment Rose
Je Ne Sais Quoi™ Lip Treatment Rose
Je Ne Sais Quoi™ Lip Treatment Rose
ONLY AT KICKS

Je Ne Sais Quoi™ Lip Treatment Rose

IT Cosmetics

Bidra til å glatte ut og gi leppene dine et naturlig vakkert skjær av rosa eller rose med din Je Ne Sais Quoi Hydrating Color Awakening Lip Treatment!
245 kr
Rose
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Bidra til å glatte ut og gi leppene dine et naturlig vakkert skjær av rosa eller rose med din Je Ne Sais Quoi Hydrating Color Awakening Lip Treatment! Utviklet i samarbeid med plastiske kirurger, er denne fargede leppepleien laget med vår proprietære Vitality Lip Flush Technology, essensielle smør og oljer, hyaluroniske fyllstoffer og antioksidanter, i tillegg til å inneholde spesielle pigmenter som reagerer med varmen fra leppene dine for å skape en vakker farge som varer!
Påfør Je Ne Sais Quoi Hydrating Color Awakening Lip Treatment direkte på leppene dine for en ungdommelig og naturlig farge som varer!
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331