Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Confidence In a Cream™ Face Cream
Confidence In a Cream™ Face Cream
ONLY AT KICKS
Kampanje 20%

Confidence In a Cream™ Face Cream

IT Cosmetics

Confidence in a Cream er utviklet i samarbeid med plastiske kirurger og hudleger og er en raskt absorberende superkrem som er kosmetologisk testet for å forbedre hudens utseende.
376 kr
470 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Confidence In a Cream™ Face Cream
p90510879
v90510880
IT Cosmetics
NOK
376

Omtaler

Andrea | 01-01-2020
Gir veldig mye glød ,veldig fornøyd med produktet .
Ida S | 17-12-2019
Dette er den beste ansiktskremer jeg har prøvd. Og jeg har virkelig prøvd ALT! Jeg har lett for å få kviser og tørr hud, men denne holder det i sjakk (sammen med et reseptbelagt preparat som også tørker ut huden). Veldig god å bruke under cc krem. Gjennom første burk nå og akkurat bestilt neste!
Silje | 07-11-2019
Helt fantastisk! Den gir masse fukt som trekker godt inn i huden og masse glød! Den er også super for sensitiv hud da den er litt kjølig som beroliger huden! Elsker denne over alt på jord

Mer Informasjon

Confidence in a Cream er utviklet i samarbeid med plastiske kirurger og hudleger og er en raskt absorberende superkrem som er kosmetologisk testet for å forbedre hudens utseende. Denne prisvinnende kremen er egnet for alle hudtyper, og er laget for å gi huden fuktighet, gjøre den fastere og redusere synligheten av porer og misfarginger. Confidence in a Cream er tilsatt Anti-Aging Armour™ Rejuvenating Concentrate, som kombinerer kollagen og hyaluronsyre, samt niacin, peptider og ceramider, og gjør at huden kjennes glattere og vakrere.
Confidence in a Cream brukes på ren hud morgen og kveld for best resultater. Bruk oppadgående bevegelser og fordel lett over ansiktet, halsen, brystet og der huden måtte trenge fuktighet.
Volum:60 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331