Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Confidence In a Cream™ Face Cream
Confidence In a Cream™ Face Cream
ONLY AT KICKS

Confidence In a Cream™ Face Cream

IT Cosmetics

Confidence in a Cream er utviklet i samarbeid med plastiske kirurger og hudleger og er en raskt absorberende superkrem som er kosmetologisk testet for å forbedre hudens utseende.
470 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Confidence In a Cream™ Face Cream
p90510879
v90510880
IT Cosmetics
NOK
470

Omtaler

Silje | 07-11-2019
Helt fantastisk! Den gir masse fukt som trekker godt inn i huden og masse glød! Den er også super for sensitiv hud da den er litt kjølig som beroliger huden! Elsker denne over alt på jord
Anne | 22-10-2019
Fantastisk god. Jeg tror den gjør alt den lover også. Huden min ble mettet med fukt uten å virke klissete eller blank. God på sensitiv og moden hud. Den beste jeg har prøvd til nå.
Tina | 14-09-2019
Utrolig god krem jeg fikk tester på— fukter utrolig godt min tørre/kombinerte hud og lett å påføre CC-krem fra samme merke over!

Mer Informasjon

Confidence in a Cream er utviklet i samarbeid med plastiske kirurger og hudleger og er en raskt absorberende superkrem som er kosmetologisk testet for å forbedre hudens utseende. Denne prisvinnende kremen er egnet for alle hudtyper, og er laget for å gi huden fuktighet, gjøre den fastere og redusere synligheten av porer og misfarginger. Confidence in a Cream er tilsatt Anti-Aging Armour™ Rejuvenating Concentrate, som kombinerer kollagen og hyaluronsyre, samt niacin, peptider og ceramider, og gjør at huden kjennes glattere og vakrere.
Confidence in a Cream brukes på ren hud morgen og kveld for best resultater. Bruk oppadgående bevegelser og fordel lett over ansiktet, halsen, brystet og der huden måtte trenge fuktighet.
Volum:60 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331