Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Inliner Eye Pencil 56 Blond
Inliner Eye Pencil 56 Blond

Inliner Eye Pencil 56 Blond

Isadora

"Rikt pigmentert - Enkel å påføre og tone ut - Vannavstøtende - Anbefales også for sensitive øyne og kontaktlinsebrukere "
95 kr
56 Blond
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Victoria | 02-07-2017
Kan ikke få sagt nok positive ting om denne lineren! Rett og slett den beste jeg har prøvd, holder hele dagen i våtkanten og glir kjempelett på! Veldig pigmentert er den også :)
Eva | 04-03-2016
Jeg kjøpte feil med denne. Den er ikke vannfast som teksten sier. Den flyter på¨meg og flere ganger i løpet av dagen måtte jeg tørke bort over og nede,der det hadde smittet. Den som er absolutt min favoritt er helt maken fra isadora men pennen er i sølvfarge i brun eller svart. Den sitter hele dagen og er SÅ bra.
Emilie Døbrøsi | 19-02-2016
Disse er veldig gode å bruke på våtlinjen. Jeg har fargen "blonde" og den har jeg aldri hatt noe problemer med. Den sitter lenge, og den 'forsvinner ikke ujevnt'. Veldig kremete i konsistensen, og gjør ikke vondt å påføre.

Mer Informasjon

"Rikt pigmentert
- Enkel å påføre og tone ut
- Vannavstøtende
- Anbefales også for sensitive øyne og kontaktlinsebrukere "
Farge:Gull
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331