Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Fri frak! Bli medlem og få KICKS-BACK på alt du handler t.o.m 23 desember! Les mer >>

Colorful Eyeliner 10 Black
Colorful Eyeliner 10 Black
Colorful Eyeliner 10 Black

Colorful Eyeliner 10 Black

Isadora

Flytende eyeliner med en fleksibel applikator for et presist og perfekt resultat. - Tørker raskt etter påføring. - Rikt pigmentert. - Vannavstøtende.
129 kr
10 Black

Omtaler

Thea | 10-03-2018
Min favoritt! Denne er enkel og påføre, og holder hele dagen. Liker også at den har en egen påføringskost og at resten av produktet ligger i beholderen. Det gjør det lettere å kontrollere mengden produkt, og at produktet varer lenger.
Marit | 24-02-2018
Min favoritt så langt tilbake som jeg kan huske (minst 15 år) . Drøy, enkel å påføre og ikke minst rimelig! Den vanfaste og den glossy versjonen har en tendens til å drysse/flake av, men IKKE denne - denne er super! :)
Ella | 24-02-2017
Beste eyelineren jeg har prøvd. Holder lenge (hele dagen). "Kosten" er verken for tynn eller for tykk, noe som gjør at man får en mer presis påføring.

Mer Informasjon

Flytende eyeliner med en fleksibel applikator for et presist og perfekt resultat.
- Tørker raskt etter påføring.
- Rikt pigmentert.
- Vannavstøtende.
- Fleksibel og spiss applikator gjør det mulig å tegne både tynne og bredere streker.
- Anbefales også for sensitive øyne og kontaktlinsebrukere.
Netto innhold: 4 ml / .14 Fl. oz
Uparfymert. Klinisk testet.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331