Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Velvet Touch Compact Powder 10 Sheer Transparent
Velvet Touch Compact Powder 10 Sheer Transparent
Velvet Touch Compact Powder 10 Sheer Transparent

Velvet Touch Compact Powder 10 Sheer Transparent

Isadora

Et mikrofint og silkemykt presset pudder som gir huden et langvarig matt og jevnt resultat. Semi-transparent. Ideell for touch-ups i løpet av dagen.
159 kr
10 Sheer Transparent
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Velvet Touch Compact Powder
p485721
v25571209
Isadora
NOK
159

Omtaler

Silje | 19-04-2017
Elsker denne, legger seg så fint oppå foundation uten å bli kakete, går veldig fint med fler lag utover dagen om man blir blank!
Andrea Haug | 07-03-2016
God pudder til prisen! Føler ikke at den gir mer dekkevne alene så bruker den til å matte ut ansiktet etter foundation. Bra størrelse på speilet og god mengde prdukt. Alt i alt veldig simpelt og handy, og vanskeligere trenger det ikke å være! :)
Jenny | 07-03-2015
Godt pudder som er drøyt i bruk. Om man ikke er forsiktig blir det kjapt et kunstig matt resultat, så litt holder lenge.

Mer Informasjon

Et mikrofint og silkemykt presset pudder som gir huden et langvarig matt og jevnt resultat. Semi-transparent. Ideell for touch-ups i løpet av dagen. Inneholder Soft Focus Effect som visuelt minimerer fine linjer og rynker. Kommer i praktisk etui med magnetisk lukking, stor speil i lokket og vaskbar, fløyelsmyk pudder-pute. For alle hudtyper. Inneholder bl.a. Glycerin og Vitamin C. Uparfymert. Klinisk testet.
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Dekningsgrad:Lett
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331