Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå har salget startet på KICKS! Shop beautyfavoritter til rabatterte priser.

Hugo Boss The Scent Private Accord EdT 200 ml

Vurderinger
Velg størrelse
Pris
1 275 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
BOSS Parfums tar forførelse til ytterligere et nytt nivå. BOSS THE SCENT Private Accord For Him & Her er en afrodisisk twist av originalduftene basert på en forførerisk bunn av kakao absolute. BOSS THE SCENT Private Accord For Him For å øke den sensuelle egenskapen til den mystiske bunnen av kakao absolute har parfymøren Bruno Jovanovic tilsatt sofistikert mokka som gir BOSS THE SCENT Private Accord For Him en aromatisk og kraftfull dybde. Kombinert med utsøkte noter av ingefær og eksotisk maninkafrukt forføres sansene fullstendig. Denne Woody Oriental-duften er en maskulin eau de toilette som er like elegant som forførerisk.
Ingefær Mokka Maninkafrukt Kakao absolute
Volum:
200 ml
EAN:
3614227391833

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331