Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big Mascara & Diesel Only the Brave Classique

The Scent Intense EdP 50 ml
The Scent Intense EdP 50 ml
The Scent Intense EdP 50 ml
The Scent Intense EdP 50 ml

The Scent Intense EdP 50 ml

Hugo Boss

BOSS THE SCENT INTENSE, som er basert på de globalt fremgangsrike duftene BOSS THE SCENT og BOSS THE SCENT FOR HER, utgjør neste kapittel i denne forførelsens h...
790 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
The Scent Intense EdP
p89683615
v89683617
Hugo Boss
NOK
790

Mer Informasjon

BOSS THE SCENT INTENSE, som er basert på de globalt fremgangsrike duftene BOSS THE SCENT og BOSS THE SCENT FOR HER, utgjør neste kapittel i denne forførelsens historie, der duftens intensiverende kraft taler til alle sansene hos BOSS-mannen og BOSS-kvinnen.
Duftene BOSS THE SCENT INTENSE inneholder mer afrodisiakum i form av mer maninkafrukt til ham og enda litt mer ristet kakao til henne. Duftene er om mulig enda mer uimotståelige med sine nye, forførende duftnoter; kardemomme i herreduften og vanilje i både dame- og herreduftens base.
Herreduften innledes med intensive, krydrede toppnoter av ingefær og kardemomme. Den utsøkte hjertenoten av eksotisk maninkafrukt utvikler seg gradvis til maksimal effekt, mens det nye innslaget av vanilje i basen kompletterer de fyldige lærnotene for å forsterke duftens magnetiske attraksjonskraft enda mer.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331