Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Just Different EdT 75 ml
Just Different EdT 75 ml

Just Different EdT 75 ml

Hugo Boss

HUGO Just Different fanger essensen av en ukonvensjonell duft som er frisk og inspirerende og som får deg til å se ting fra et nytt perspektiv.
525 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Just Different EdT
p881562
v44212843
Hugo Boss
NOK
525

Mer Informasjon

HUGO Just Different fanger essensen av en ukonvensjonell duft som er frisk og inspirerende og som får deg til å se ting fra et nytt perspektiv. HUGO Just Different er duften for mannen som inspireres av omgivelsene og er åpen for det meste. Han er spontan og ser til at ting hender rundt ham. Sammen med venner snur han opp ned på natten, for å se snu den tilbake. Duften er en innovativ blanding av duftnoter som skaper en overraskende duft som gjør brukeren sterk, nyskjerrig og klar til å se ting på en ny måte. Duften åpner med friske noter av fryst Mynte som forsterkes av Aromatiske noter. En lett og blomstret karakter av Fresia blandet med Basilikum og Koriander gir en uventet overgang fra toppnoten til hjertet. I bunn finner vi noter av Tre og Amber i kombinasjon med Patsjuli, Kashmir og Røkelse som gir en kremet og varm base som står i kontrast med den kalde toppnoten - lik storbyens bygninger i stål og betong som henter sin energi og varme fra dens innbyggere.
4
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331