Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Bottled Intense EdP 50 ml
Bottled Intense EdP 50 ml

Bottled Intense EdP 50 ml

Hugo Boss

Boss Bottled Intense EdP er en mer konsentrert duft med 14 % mer parfymeolje som sitter 4 timer lenger enn sin forgjenger Boss Bottled Intense EdT.
755 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Bottled Intense EdP
p89057183
v89057185
Hugo Boss
NOK
755

Mer Informasjon

Boss Bottled Intense EdP er en mer konsentrert duft med 14 % mer parfymeolje som sitter 4 timer lenger enn sin forgjenger Boss Bottled Intense EdT. Det er en duft for dagens mann med en intens og innovativ livsstil. Duften avdekker mannens sterke karaktertrekk som lidenskap og målbevissthet, som alle hjelper ham med å nå sine profesjonelle og personlige mål. Duften er beriket med ytterligere noter av tre og krydder samt en kraftig konsentrasjon av dyrebar olje. De krispe eplenotene dempes av en roligere og mer komponert grønn appelsinblomst. Dette gjør duften mindre søt, men mer luksuriøs maskulin enn storselgeren og klassikeren Boss Bottled.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331