Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Ma Vie L'Eau EdT 30 ml
Ma Vie L'Eau EdT 30 ml

Ma Vie L'Eau EdT 30 ml

Hugo Boss

BOSS Parfums lanserer BOSS MA VIE L'EAU, en frisk og sprudlende duft som skal inspirere kvinner til å verdsette og fremheve sine unike egenskaper.
575 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Ma Vie L'Eau EdT
p90001880
v90001883
Hugo Boss
NOK
575

Omtaler

Derja | 11-03-2018
Denne parfymen er en portal til blomster og sommerfugl verden. Den gir deg følelsen av vår og sommer. Du føler deg full av energi og helt nydelig. Ingenting kan slå en så vakker lukt som denne.

Mer Informasjon

BOSS Parfums lanserer BOSS MA VIE L'EAU, en frisk og sprudlende duft som skal inspirere kvinner til å verdsette og fremheve sine unike egenskaper. BOSS MA VIE L'EAU har en unik kombinasjon av friske duftnoter som omgir den ikoniske kaktusblomsten. Det er samme hovedingrediens som i originalduften MA VIE. Duften åpner med havduftende toppnoter som gir et lett og dynamisk inntrykk av kjølige blomster. Hjertet slår ut i en sprudlende blomsterbukett hvor nydelige noter av hvit magnolia blandes med friske, myke innslag av hvite peoner og rosa roser. Den velkomponerte hjertenoten følges av en sensuell bunn hvor varme, elegante noter av sedertre kombineres med berusende noter av hvit musk.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331