Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Origins Plantscription™ Retinol Night Moisturizer 30 ml

Vurderinger
Pris
610 kr
Tilgjengelighet i butikk
Info
En næringsrik nattkrem med ren retinol av høy kvalitet som synlig demper rynker, reduserer porer og ujevn hud.
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Plantscription™ Retinol Night Moisturizer
p90555464
v90555465
Origins
NOK
610
En næringsrik nattkrem med ren retinol av høy kvalitet som synlig demper rynker, reduserer porer og ujevn hud. Forbedrer umiddelbart hudens fuktighetsnivå og glød ved at den forbedrer hudens fasthet, tekstur og tone. Alpine flower og anogeissus støtter hudens naturlige ungdomsproteiner; høykvalitets retinol bidrar til fremskynde hudens naturlige cellefornyelse og avanserte fuktighetsgivende ingredienser etterfyller hudens fuktighetsreserver og bidrar til at huden ikke blir tørr. NATUR + VITENSKAP Topp presterende hudpleie med naturlig eteriske oljer, planter og ingredienser fra jorden & havet avansert vitenskap.
Prep huden din med Plantscription™ Anti-Aging Power Serum. Påfør en mengde Plantscription™ Retinol Night Moisturizer PM som tilsvarer en ert p huden, unngå øyepartiet. Bruk annenhver kveld de første to ukene, deretter hver kveld. Bruk solkrem og begrens soleksponeringen mens produktet brukes og i uken etter avsluttet bruk. Husk at: Retinol er en svært effektiv og kraftig antiaging-ingrediens kjent og brukt av profesjonelle. Du kan oppleve mild rødhet, en varm, kriblende følelse eller flassing. Dette er normalt og en midlertidig indikasjon på at produktet virker.
Volum:
30 ml
EAN:
0717334238688

Omtaler

3.0
Basert på 1 stemmer
Les mer
La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet
K
Karin
28-11-2019
Like (0)
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331