Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Anti-Blemish Solutions Clarifying Lotion 200 ml
Kampanje 20%

Anti-Blemish Solutions Clarifying Lotion 200 ml

Clinique

Trinn 2 i Cliniques Anti-Blemish Solutions System. Mild, antibakteriell formel som eksfolierer huden og fjerner overflødig olje som kan føre til urenheter. Renser porene.
184 kr
230 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Anti-Blemish Solutions Clarifying Lotion
p694835
v34439653
Clinique
NOK
184

Omtaler

Guro | 08-07-2018
Jeg har ekstremt oljete hud, og denne hjelper meg mye! Huden kan svi litt og noen ganger bli litt rød, men er verdt det! Tørker ut kvisene mine uten at resten av huden i ansiktet blir tørr
Julia | 28-03-2018
Jeg begynte å svi og ble helt rød i huden når jeg brukte denne prøvd den 2 ganger å denne funker ikke på meg. Jeg har ikke særlig sensetiv hud heller.
Tina Haugen | 13-11-2016
Beste rensevannet til uren hud. Matter ned og roer betennelser i huden. Skjønner ikke kommentarene her ang. tørr hud. Selvsagt får du tørr hud da den skal tørke ut kviser. Står til og med på den at den er for fete hudtyper.

Mer Informasjon

Trinn 2 i Cliniques Anti-Blemish Solutions System. Mild, antibakteriell formel som eksfolierer huden og fjerner overflødig olje som kan føre til urenheter. Renser porene. Oljeabsorberende pudder som matter ned huden. Roer ned synlig rødhet og irritasjon.
Skaka produkten väl. Använd en bomullsrondell, svep över ansikte och hals, undvik området runt ögonen. Använd morgon och kväll efter rengöring med Anti-Blemish Solutions Cleansing Foam. Om huden blir torr eller börjar fjälla, minska användningen. När orenheterna har försvunnit kan du fortsätta använda produkten i förebyggande syfte. Fortsätt med Anti-Blemish Solutions Clearing Moisturizer.
Volum:200 ml
Hudtype:Kombinert
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331