Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Truth Serum 30 ml
Truth Serum 30 ml

Truth Serum 30 ml

Ole Henriksen

Dette serumet inneholder True-C-kompleks og er som en multivitaminpille som fukter hele dagen, lysner huden og gjør den mer spenstig.
610 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Ine | 31-05-2019
Forsvinner fort, skulle ønske det var mer i flasken til den prisen. Usikker på om jeg vil kjøpe den igjen, føler meg fresh når jeg har den på og en frisk lukt. Huden ser friskere ut, men skulle ønske den ga mer effekt generelt enn glød kun når jeg har den på.
Magdalena | 10-05-2019
Verdens beste serum som lukter helt fantastisk og gir nydelig glød.
Mathilde | 10-04-2019
Dette serumet lukter fantastisk godt, og absorberer fort inn i huden. Har brukt dette produktet i 3 uker og er litt skuffet over at jeg ikke har fått en reduksjon av kviser. det kommer en del produkt ut av pumpa, som gjør at den blir tom etter ca en måned. Liker serumet godt, men jeg syns ikke det er verdt 610 kroner i måneden.

Mer Informasjon

Dette serumet inneholder True-C-kompleks og er som en multivitaminpille som fukter hele dagen, lysner huden og gjør den mer spenstig. Serumet inneholder kollagen, Aloe vera og ekstrakt av appelsin og grønn te. Den oljefrie formelen trekker raskt inn i huden og stimulerer både den og sansene med sin deilige sitronduft og silkemyke konsistens.
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331