Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Anti-Blemish Solutions Cleansing Foam 125 ml

Anti-Blemish Solutions Cleansing Foam 125 ml

Clinique

Det første trinnet i Cliniques Anti-Blemish Solutions System. Mild, antibakteriell formel som renser og motvirker uren hud. Fjerner smuss, kontrollerer overflødig glans.
230 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Synnøve | 01-03-2018
Beste ansiktsvasken. Tørker ikke ut, men fjerner både sminke og fett.
Lisa | 17-11-2016
Anbefaler denne sterkt. Har prøvd mange forskjellige renser, men går alltid tilbake til denne!!
Ingvildea | 13-04-2016
Det er klart at gode hudprodukter må investeres i, det er det jo ingen tvil om - men blant alt dyrt så finnes det mye forskjellig, man må prøve seg frem! Jeg har kombinert til fet hud, og har en tendens til å få noen få, men store kviser og det er svært sjenerende. Denne rensen (og tonicen av samme type) har vært mine favorittprodukter de siste 5 årene! INGENTING annet hjelper.. Det har vært tider hvor det har vært utsolgt og jeg har spurt etter liknende produkter, og andre anledninger hvor jeg frivillig har sagt ja til å prøve noe annet fordi jeg er redd huden skal bli metta på å bruke det samme over lang tid, men da har kviser poppet ut, og jeg har følt meg generelt blassere i huden, samt at andre produkter er ofte tilsatt for mye parfyme føler jeg, så jeg er rett og slett nødt til å være trofast til denne rensen! =) ANBEFALES!

Mer Informasjon

Det første trinnet i Cliniques Anti-Blemish Solutions System. Mild, antibakteriell formel som renser og motvirker uren hud. Fjerner smuss, kontrollerer overflødig glans. Renser porene. Roer ned og reduserer rødhet umiddelbart. Gjør huden glatt og gir en komfortabel følelse.
Pumpa två till tre gånger. Massera lätt med fingrarna på blöt hud, undvik området kring ögonen. Skölj. Använd morgon och kväll. Om huden blir torr, minska användningen. När orenheterna har försvunnit kan du fortsätta använda produkten i förebyggande syfte. Fortsätt med Anti-Blemish Solutions Clarifying Lotion och Anti-Blemish Clearing Moisturizer.
Volum:125 ml
Hudtype:Kombinert
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331