Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Twilly d’Hermès Eau de parfum 30 ml

Twilly d’Hermès Eau de parfum 30 ml

HERMÈS

Duften av Hermès-jentene, frekk og skarp ingefær blandet med urovekkende tuberose. Blomstret, krydret og orientalsk parfyme.
625 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Kjøp produktet i en gaveeske og få mer for pengene
Twilly d'Hermès Gift Box
Twilly d’Hermès Eau de parfum
p89683022
v89683025
HERMÈS
NOK
625

Omtaler

Sara | 17-11-2019
Jeg er veldig glad i parfyme og jeg tror jeg har nesten hele kick,men denne er virkelig spesielt fordi jeg kjøper aldri samme parfyme på nytt ettersom den lager minne på meg, men jeg må si at denne er så spesielt og unik at jeg har kjøpt denne 2ganger og kommer til å kjøpe den fremover.😍
Thea | 28-04-2019
Er på min fjerde flaske nå og bruker også den i body lotion! Helt fantastisk lukt. Får til stadig høre hvor godt den lukter!
L | 02-12-2018
Jeg er nå på min fjerde flaske og kommer aldri til å gå lei. Dette er en så unik parfyme som utvikler seg enormt etter at du har hatt den på en stund. Lukten kan ikke engang beskrives, den er altfor god!! Jeg vil anbefale alle å prøve den på seg selv hvis dere er innom Kicks

Mer Informasjon

Duften av Hermès-jentene, frekk og skarp ingefær blandet med urovekkende tuberose. Blomstret, krydret og orientalsk parfyme.
"Da jeg skapte Twilly d'Hermès, tenkte jeg på unge jenter og hvordan de levde. De er frie, dristige, tilkoblede, skøyeraktige og uærbødige, de betrakter ventetid som det motsatte, leker mot vinden, fastsetter sin egen rytme, finner opp en hittil ukjent takt." Christine Nagel
Twilly d'Hermès skaper en forbindelse mellom unge jenter og Hermès. Ingefær, tuberose og sandeltre forandres og blir til noe skarpt som etser, en tiltrekningskraft som bringer ut av fatning, noe kjødelig som avdekkes. Et silkebånd rundt hånden understreker det skøyeraktige ved flasken. Hvert silkebånd er unikt.
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331