Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Jour d'Hermès Eau de parfum 30 ml

Jour d'Hermès Eau de parfum 30 ml

HERMÈS

En ny dag gryr, full av både motsetninger og sollys. Gardeniaen, en hel blomsterbukett i en enslig blomst, lokker fram dufter av roser, natthyasint og sjasmin.
760 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Jour d'Hermès Eau de parfum
p88808617
v90002100
HERMÈS
NOK
760

Omtaler

Em | 09-10-2018
Lukter veldig krydrete med engang, men duften endrer seg etter 5-10 minutter på huden til en mild og god duft på meg ! Anbefaler absolutt p prøve på huden for den lukter veldig annerledes enn på flasken!
Anna | 25-07-2018
Helt fantastisk nydelig duft. Brukt den i fem år og er fortsatt favoritten!

Mer Informasjon

En ny dag gryr, full av både motsetninger og sollys. Gardeniaen, en hel blomsterbukett i en enslig blomst, lokker fram dufter av roser, natthyasint og sjasmin.
«Jeg ville uttrykke kvinnelighetens innerste vesen med blomster og ingenting annet enn blomster.» Jean-Claude Ellena
Kvinnelighet i parfymeform! En hyllest til kvinnens fødsel og gjenfødelse. Jour d'Hermès fremhever den kvinnelige skjønnheten hver dag, samtidig som den kvinnelige mystikken bevares. En overflod av buketter, en duft som strekker seg fra morgengry til skumring, en blomst som springer ut, dufter og berører.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331