Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Elixir Des Merveilles Eau de parfum 30 ml

Elixir Des Merveilles Eau de parfum 30 ml

HERMÈS

Et konsentrat av herlige dufter, lokkende og sanselige, med noter av kandisert appelsin og patsjuli. «Fortryllelsesparfymen. En duft av tre og ambra i kvinnelig form, overraskende og magisk.
670 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Elixir Des Merveilles Eau de parfum
p88808534
v89565351
HERMÈS
NOK
670

Omtaler

Ine | 24-02-2019
Dyr, men så verdt det. Trenger bare en spray, og den varer hele dagen. Fantastisk lukt, anbefaler det særlig om du er typen som liker litt mer maskuline lukter. Lukter litt treverk/jord med orientalske noter, vanskelig å forklare da den ikke lukter lik noen annen parfyme, men den er himmelsk!

Mer Informasjon

Et konsentrat av herlige dufter, lokkende og sanselige, med noter av kandisert appelsin og patsjuli.
«Fortryllelsesparfymen. En duft av tre og ambra i kvinnelig form, overraskende og magisk." Jean-Claude Ellena
Fra overraskelse til magi og fra magi til fortryllelse – Eau des Merveilles leder oss inn i en virvelvind av drømmer. En mangefasettert roman bygget på en samklang mellom tre og ambra som gir gjenlyd helt fram til toppnotene. Duften, som ble skapt av Ralph Schwieger og Nathalie Feisthauer i 2004, lykkes med utfordringen å være sprudlende kvinnelig uten en eneste blomsternote i sikte.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331