Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Lash Queen Wonder Mascara Black
Lash Queen Wonder Mascara Black
p89056576
v89056577
Helena Rubinstein
NOK
335

Lash Queen Wonder Mascara Black

Helena Rubinstein

Få større vipper i ett eneste strøk. Etter bare én påføring dekker denne gelformelen vippene dine med Pro-keratin og CeramideR-serum.
335 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Selma | 05-03-2017
Denne mascaraen er helt rå! Min favoritt var le volum av Chanel, men siden den er vanskelig å få tak i så byttet jeg. Denne separerer samtidig som du kan bygge opp et sinnsykt bra volum. Den klumper ikke og aldri får så mange kompliment om vippene mine. Min favoritt til nå.

Mer Informasjon

Få større vipper i ett eneste strøk. Etter bare én påføring dekker denne gelformelen vippene dine med Pro-keratin og CeramideR-serum. De to ingrediensene har veldokumenterte beskyttende egenskaper. Serumet dekker vippene og beskytter dem. Med sin nye tekstur og fyldighet rammer den inn øynene dine perfekt.
Farge:Svart
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331