Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Curl & Blow Brush 30 mm
Curl & Blow Brush 30 mm

Curl & Blow Brush 30 mm

KICKS Beauty

Kicks eksklusive føn- og stylingbørste med patentert Maxi Flow design og en kombinasjon av nylon og svinebust gir perfekt grep og raske, profesjonelle resultater.
279 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Curl & Blow Brush
p90423886
v90423887
KICKS Beauty
NOK
279

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Kicks eksklusive føn- og stylingbørste med patentert Maxi Flow design og en kombinasjon av nylon og svinebust gir perfekt grep og raske, profesjonelle resultater. Børstehodet er belagt med tourmalin, noe som gjør at det blir raskt oppvarmet, sprer varmen jevnt og holder lenge på varmen. Det gir effektiv føning og reduserer faren for varmeskader. Svinebusten pleier håret og gir et friskt, glatt og blankt resultat. Gummiringen på håndtaket gjør det lettere å rotere børsten. Skaftet er laget i FSC-merket tre. 30 mm.
Slik bruker du den: Tørk håret til det er nesten tørt. Bruk føneren med nebb slik at luftstrømmen blir konsentrert. Jobb i små seksjoner fra rot til tupp. Vri børsten loddrett når du er ferdig med røttene.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331