Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big Mascara & Diesel Only the Brave Classique

Curl And Blow-Dry Brush Matte Black
Curl And Blow-Dry Brush Matte Black

Curl And Blow-Dry Brush Matte Black

KICKS Beauty

En børste til krøller og føning med optimalt grep og raskt, profesjonelt resultat. Størrelsen gjør børsten perfekt til kort og halvlangt hår.
129 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Curl And Blow-Dry Brush
p90423876
v90423877
KICKS Beauty
NOK
129

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

En børste til krøller og føning med optimalt grep og raskt, profesjonelt resultat. Størrelsen gjør børsten perfekt til kort og halvlangt hår. Villsvinbusten gjør det lettere for håret å holde på fuktigheten og trekker oljene fra hodebunnen ut i resten av håret, så det holder seg sunt og glansfullt.
Slik gjør du: Føn håret til det er nesten tørt. Bruk munnstykket på hårføneren slik at luftstrømmen blir mer konsentrert. Jobb i små seksjoner fra røttene til tuppene. Snu børsten loddrett når du er klar med røttene.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331