Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Météorites Base Primer

Météorites Base Primer

Guerlain

Korrigerende og perfeksjonerende lysnende perler i en duggfrisk formel som gir en myk og glatt effekt. Huden mattes og jevnes uten å se livløs ut (“glans uten blankhet”).
680 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Météorites Base Primer
p88777169
v88777170
Guerlain
NOK
680

Omtaler

Kari | 02-06-2019
Helt umulig å ta på krem etterpå fordi primeren ruller av huden. Jeg ventet en halvtime, men primeren festet seg ikke på huden. Ubrukelig for meg.
Ragnhild | 16-04-2019
Denne er dyr, men drøy. Jeg trenger ett pump til hele ansiktet. Den minimerer de store porene mine på nesa og kinnene og sminken sitter som støpt uansett om du trener (jeg svetter) eller skal en tur ut på byen eller du er som meg og har en travel, hektisk og fysisk arbeidsdag.
Juliet | 08-02-2019
Den ga meg skikkelig utbrudd over lengre tid har jeg funnet ut etter å ha byttet primer. (Prøvde den igjen et par timer for en kveld på byn, og kom hjem med krisehud så jeg vet det var den.) Pakningen er nydelig, men er jo ikke det man kjøper sminke for. Synes heller ikke den holder det den lover. Kjøp heller Meteorites pudderet dersom du vil ha en opplyst effekt i fjeset - det sverger jeg til.

Mer Informasjon

Korrigerende og perfeksjonerende lysnende perler i en duggfrisk formel som gir en myk og glatt effekt. Huden mattes og jevnes uten å se livløs ut (“glans uten blankhet”). Gir strålende vakker hud, selv uten at make-up er påført!
Ta en liten mengde av geléen og stryk forsiktig ut i ansiktet. Jobb den utover for å glatte ut ansiktskonturene.
Vent et lite øyeblikk før evnt. påføring av foundation.
Volum:30 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Dekningsgrad:Lett
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331