Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Guilty Intense Pour Homme EdT 50 ml

Guilty Intense Pour Homme EdT 50 ml

Gucci

Gucci Guilty Pour Homme Intense er en fengslende EdT, en dypt maskulin duft med sterkt forlokkende kvaliteter.
650 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Guilty Intense Pour Homme EdT
p881715
v43259662
Gucci
NOK
650

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Gucci Guilty Pour Homme Intense er en fengslende EdT, en dypt maskulin duft med sterkt forlokkende kvaliteter. Duften griper tak i sinnet med berusende italiensk Sitron, stimulerende Lavendel og frisk Koriander. Hjertet overtar som en påtrengende invitasjon med stimulerende og trollbindende Appelsinblomst som gir en uventet maskulinitet som forsterkes gjennom Neroliolje. Kjennetegnet ved alle Gucci dufter er Patsjulien, som i denne duften får en ny styrke i kombinasjon med Amber og Sillage som gjør duften robust og jordnær samt eksotisk og sensuell. Effekten er oppsiktsvekkende og kompromissløst på en og samme gang.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331