Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Guilty Pour Femme Love Edition EdP 50 ml
Guilty Pour Femme Love Edition EdP 50 ml
NYHET

Guilty Pour Femme Love Edition EdP 50 ml

Gucci

Gucci Guilty Love Edition Pour Femme smelter sammen som et elskende par. Denne orientaliske chypre-duften med florale og fruktige innslag er en hyllest til den klassiske narcissblomsten.
1 065 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Guilty Pour Femme Love Edition EdP
p94013380
v94013382
Gucci
NOK
1065

Mer Informasjon

Gucci Guilty Love Edition Pour Femme smelter sammen som et elskende par. Denne orientaliske chypre-duften med florale og fruktige innslag er en hyllest til den klassiske narcissblomsten. Duften åpner med en grønn, krystallklar friskhet av bergamott og grapefrukt, der narcissnoten blir ytterligere fremhevet av aromatiske bringebærnoter. Fiol og arabisk sjasmin fullender komposisjonens blomsterkarakter. I bunnen finner vi noter av luftig musk og elegant patsjuli, mykt innsvøpt i den mineralske duften av rav.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331