Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Guilty Intense EdP 30 ml

Guilty Intense EdP 30 ml

Gucci

Mens den originale duften var en Eau de Toilette, er Gucci Guilty Intense en Eau de Parfum: en provoserende, varm orientalsk blomst med en kjerne av lidenskap.
605 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Guilty Intense EdP
p881714
v43259654
Gucci
NOK
605

Omtaler

Ragnhild Johansen | 11-02-2015
Super sexy duft av Gucci. Må alltid praye denne på før jeg drar ut på byen! Får alltid mange komplementer på den :) Duften varer lenge og man trenger ikke å spraye den igjen utover kvelden.

Mer Informasjon

Mens den originale duften var en Eau de Toilette, er Gucci Guilty Intense en Eau de Parfum: en provoserende, varm orientalsk blomst med en kjerne av lidenskap. Duften griper din oppmerksom med en praktful åpning av Mandarin som gjennomsyres av en moderne åpenhet sammen med en modig håndfull Rosépepper. Hjertet avslører blomstrende Syrin beriket med sensuell Fiol og Heliotrop. Gucci's kjennetegn, Patsjuli akkorden, når en ny intensitet i møtet med den vanedannende Amber. Effekten er umiddelbart fengslende og forførisk. Som Frida Gianinni konstaterer: "I Gucci Guilty Intense har vi skapt en duft som virkelig fanger sinnene."
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331