Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Guilty Woman Body Lotion 150 ml

Guilty Woman Body Lotion 150 ml

Gucci

I hjertenoten finner vi saftig ananas. Denne klassiske sommerfrukten har en søt og frisk smak, noe som fikk parfymøren Caroline Sabas til å velge den som hovedingrediens.
415 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Guilty Woman Body Lotion 150 ml
p90546167
v90546168
Gucci
NOK
415

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

I hjertenoten finner vi saftig ananas. Denne klassiske sommerfrukten har en søt og frisk smak, noe som fikk parfymøren Caroline Sabas til å velge den som hovedingrediens. Det som gjør denne duften unik, er dens sprudlene, friske noter av hvite blomster i kombinasjon med energigivende innslag av ferske frukter. En oppfriskende, fargeglad cocktail, der fruktige toppnoter av leskende vannmelon og frisk appelsin samspiller harmonisk med blomstrende hjertenoter av tahitigardenia, sjasmin, tuberose og ananas for å lage en lys og frisk sommerfølelse. Diskré bunnoter av sandeltre og musk kompletterer dette unike duftverket og skaper en positiv glød. Resultatet er en frisk, sprudlende visjon av kvinnelighet – en klassisk ESCADA-duft som puster energi, letthet og saftighet. Toppnoter: vannmelon, blåbær, appelsin. Hjertenoter: ananas, spritz-akkorder, tiare-blomst,sjasmin, tuberose. Bunnoter: Musk, Ambroxan, Sandeltre
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331